fredag 13. mars 2009

Friday I'm In Love

Er så sykt glad for at det er fredag i dag! Ikke at dagen har vært så utrolig kjip, den var bare litt under middels hele veien. Framførte talen min i dag, det gikk ikke så alt for bra. Fikk ikke kobla til PC'en til LCD-skjermen i klasserommet, og det tok det omtrent et kvarter før vi fant ut. Endte opp med at jeg måtte vise fram alt på PCskjermen min, og det var jo ikke så voldsomt imponerende. Dessuten var ikke stemmen min bra, og jeg hoppa over en del, fikk ikke forklart ordentlig og det var ikke måte på hvor mange småting det var. "But that's something you can work on for your next speech!" Whatever.

Jeg digger forresten måten amerikanerne sier navnet mitt på. I dag lurte nemlig Brad på hvordan man skriver navnet mitt, for han skulle gi meg tilbakemelding på talen. "Do you write it I-N-G-A?" ""How else would she write it? E-E-N-G-A? Iiiiinga?". Dessuten kommer det til å ta en stund å venne seg på å høre etternavnet mitt på norsk igjen. Her er det Rygg med u-lyd og ekte amerikansk r. "I thought your visual aid was awesome, and not distracting at all, Rugg!" Haha.

Jeg merker forresten at jeg begynner å bli mer og mer glad i USA nå. Jeg merker at jeg føler meg litt hjemme her, jeg kjenner liksom landet så godt, plutselig vet jeg hva de snakker om i alle filmene, og når de snakker om særamerikanske ting, og det er så herlig! Samtidig begynner jeg å skjønne hvor mye jeg kommer til å savne alt og alle som har vært en del av hverdagen min når jeg drar hjem. Jeg får bare nyte tida jeg har igjen!

På tennistreninga i dag hadde vi ladder, som vil si at vi spiller mot hverandre for å rangere hvor gode vi er. Jeg vant to kamper og tapte to, så var helt OK. Jeg er virkelig ikke god, men morsomt er det :) Første kamp er neste torsdag, men da kommer jo pappa, og dessuten må man være med på ti treninger før man kan spille første kamp, og jeg kommer bare til å ha vært med på ni. Ikke at det gjør meg så fryktelig mye at jeg slipper å drite meg ut enda. Og nevnte jeg at det bare er 6 dager til pappan min kommer? Gleder meg helt sykt mye!

Etter at jeg kom hjem har jeg gjort så mye fornuftig:

"I think this is exactly the right haircut for me!"
... så nå skal jeg gå og vaske litt klær og bad. I morgen blir det forhåpentligvis shopping, hvis jeg får det som jeg vil, for alle dongeribuksene mine er slitt og jeg trenger flere treningsklær. Det er trist å tenke på at jeg kun drar for å handle ting jeg trenger. Jeg tror kanskje jeg begynner å bli voksen :/

Edit: I dag leste jeg over innlegget mitt for en gangs skyld. Det tror jeg at jeg skal begynne å gjøre oftere. Og i dag er det 100 dager igjen til jeg kommer hjem!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Inga Rugg!

Begynne å bli dramatisk vess du berre handle d du trøng ja!!!!
Skjønne at d e skremmende:)
Hilsen pappa Rugg